Logo

miércoles, 10 de marzo de 2010

Redacció del que hi ha a Internet

Ha internet ens podem trobar amb els diaris esportius més importants d'Espanya que són principalment: Sport diari esportiu catala del FC Barcelona, Marca, diari esportiu madrileny, del Real Madrid, ElMundoDeportivo, diari esportiu catala del FC Barcelona i finalment As diari esportiu madrileny del Real Madrid.

Ha internet tambe podem trobar les pagines Oficials del equips de futbol, les principals i les més visitades a nivell espanyol son: FC Barcelona, gran pagina web la qual pot elegir entre diversos idiomes com per exemple: Catala, Castella, Angles i fins i tot Xines i Arab. Unes altre pagines d'equips de futbol son: Real Madrid, Valencia CF, Sevilla CF, RCD Espanyol, Atletico de Madrid entre altres.

Desprès existeixen les pagines oficials de futbol de les lligues com per exemple: La Lliga Espanyola, Premier League (idioma Angles), Calcio Serie A (Lliga Italiana)(idioma Italià)...

Per acabar per internet ens podem trobar amb les pagines creades per aficionats o fanatics al futbol com per exemple: ServiFutbol, FutbolMedia Futbol.com, Futbol Mercado entre infinites pagines.

0 comentarios: